Kokemuksemme.
Osaamisemme.
Tapamme tehdä.

Asenteemme.

Yrityskaupoissa kokemusta on kertynyt niin haastavista kuin yksinkertaisemmistakin kaupoista. Monitahoisimpia ovat olleet pörssiyhtiöiden Euroopassa tapahtuneet yrityskaupat, joissa kauppasumma on ollut 10M€ - 20M€. Näissä olen edustanut niin myyjää kuin ostajaakin. Tällä hetkellä useissa kaupoissa toisena osapuolena on "sarjayhdisteljä" tai pääomasijoittaja. Toki apua tarjotaan myös pienissä paikallisissa yrityskaupoissa. 

Yrityskauppojen lisäksi olen urallani neuvotellut suuria kauppasopimuksia jopa maailman suurimpien teknologiayritysten ja teleoperaattoreiden kanssa. Myös startup-maailma on tuttu. Olen toiminut lähes kaikilla mantereilla. 

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri (KTM) Helsingin Kauppakorkeakoulusta (nykyisin osa Aalto Yliopistoa).

Kumppaniverkostosta löytyy tarvittaessa erikoisosaamista syvällisiimpiinkin juridisiin tai verotuskysymyksiin mikäli sellaista tarvitaan.

Tykkään tehdä töitä kädet savessa ja elän kovan työn ja osaamisen yhdistämisestä asiakkaani hyväksi. Minkä teen, sen teen kunnolla. Ja yritykseni on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin, mikä asiakkaalle parhaiten sopii.

Etusivulla on muutamia asiakkaiden kommentteja. Lisätietoja referensseistä ja asiakkaiden yhteystietoja saat ottamalla yhteyttä.

Miten voin auttaa?
Pohditaan sitä.
Soita  tai lähetä viesti.

Arto Halonen
040 748 2200
arto.halonen@
yrityskauppakumppani.fi
Yhtiö:
Focuzd Oy (2246383-1)
Kuurinniityntie 2 A
02750 Espoo
Ota yhteyttä
Yhteydenottolomake Fi
chevron-down