Palvelu
Asiantuntemus

Nopeus

Tärkeä kauppa ansaitsee parhaan palvelun. 
Keskeisintä on perehtyneisyys ja keskittyminen. 
Näiden tuloksena kaupanteko etenee ripeästi.
Alla pähkinänkuoressa miksi yrityskaupassanne kannattaa käyttää juuri Yrityskauppakumppanin apua.
Kauppa toteutuu.

Uskomme, että Yrityskauppakumppanin lähestymistapa maksimoi kaupan syntymisen todennäköisyyden. Tällöin kauppa ei kaadu siksi, että vastuu, aikataulu tai tekijä puuttuu tai ei osata tehdä, mitä tilanne vaatii. "Time kills deals" eli aika kaupan tappaa kuten sanonta kuuluu. Jos asiat venyvät niin kaupat helposti kaatuvat.

Parhaat saavutettavissa olevat ehdot.

Emme säästä voimia parhaan mahdollisen lopputuleman saavuttamiseksi. Taitavalla neuvottelulla voidaan saavuttaa merkittävästi paremmat ehdot kuin mikäli vain toinen osapuoli osaa neuvotella ja määritellä yrityskaupan. Esimerkiksi sanoilla locked box tai nettokäyttöpääoma ja miten niistä sovitaan voi olla suuri merkitys hintaan.

Valitset, mitä apua haluat ja mistä maksat.

Sovimme tarkasti, mitä puolestasi tehdään ja miten siitä veloitetaan. Malleja on monia, keskustellaan mikä tilanteeseen sopii.

Palvelusi laatu.

Yrityskauppakumppani ei ole eikä halua olla suurin, vaan paras. Tähän rakentuu koko yritys. Laadusta ei tingitä. Jos tuntuu siltä, että apua ei ehditä tai osata tehdä laadukkaasti, ei silloin myöskään tarjota palvelua. Tällaisia tilanteita varmasti tulee vastaan, koska jotkut toimialat tai tilanteet vaativat erikoisosaamista. Suurin osa kaupoista on Yrityskauppakumppanille yksinkertaisia.

Tiedät, kuka tekee.

Työn tekee alusta loppuun sama henkilö. Jos tarvitsee käyttää lisäksemme erityisosaajia sovimme siitä yhdessä ja erityisosaajat toimivat meidän kauttamme. Sinun ei tarvitse asioida monien kanssa ja muistaa mitä kenenkin kanssa tulee tehdä.

Keskitytään sinuun.

Sitoudutaan siihen, että Yrityskauppakumppanilla ei ole suoraan kilpailevia toimeksiantoja. Näin voit olla varma, että keskitymme sinun palvelemiseen. 

Selkeä sopimus.

Sovimme selkeästi, mitä tehdään, mihin mennessä ja mihin hintaan. Sopimuksemme on selkeä ja läpinäkyvä. Oli kyseessä sitten suunnattu, hiljainen myynti, ostajien hakeminen ilmoittelun kautta tai vaikkapa vastaaminen yllättäen tulleeseen ostotiedusteluun.

Hinta-laatusuhde.

Pyrkimyksenä ei ole ainoastaan paras palvelun laatu vaan samalla myös erittäin kilpailukykyinen hinta-laatusuhde.
Yrityskauppa vaatii paljon työtä ja osaamista. 
Vankan osaamisen lisäksi saat Yrityskauppakumppanilta kattavimman palvelun. 

Ota yhteyttä niin kerromme mitä käytännön hyötyjä saat kun Yrityskauppakumppani toimii myös projektipäällikkönä ja “assistenttina” yrittäjän puolesta.
Roolit
Yrityskauppakumppani
Suuri välitysliike /
Investointipankki
Tilitoimisto /
Tilintarkastaja
Juristi
Projektipäällikkö
Avustaja
Myyjä / Ostaja
Arvonmääritys
Tarkentavat laskelmat
Kaupan rakenne ja verotus
Joskus
Neuvottelu - kaupallinen
Joskus
Neuvottelu - juridinen
Sparraaja, päivittäinen tuki
Kaupan jälkeinen tuki
chevron-down