Miksi Yrityskauppakumppani?
Tärkeä kauppa ansaitsee parhaan palvelun. 
Keskeisintä on perehtyneisyys ja keskittyminen. 
Näiden tuloksena kaupanteko etenee ripeästi.

Alla pähkinänkuoressa vertailu Yrityskauppakumppanin ja muiden toimijoiden palveluiden välillä. Emme väitä että kaikki vaativat vaikkapa raportointia kaupan etenemisestä tai hiljaista myyntiä. Mutta joillekin ne ovat tärkeitä. Taulukon jälkeen luetellaan vielä hyödyt, jotka Yritykauppakumppanin toimintamallilla saavutetaan.
Palvelut
Yrityskauppakumppani
Suuri välitysliike /
Investointipankki
Tilitoimisto /
Tilintarkastaja
Juristi
Hiljainen myynti
Joskus
Viikoittainen raportointi kaupan etenemisestä
Ei kilpailevia toimeksiantoja
Yksi henkilö hoitaa kaikki kaupan tehtävät
Työ asiakkaan luona tai asiakkaan lähellä
Tyytyväisyystakuu
Palvelu räätälöitävissä
Veloitusmalli räätälöitävissä
Kauppa toteutuu.

Uskon, että lähestymistapani maksimoi kaupan syntymisen todennäköisyyden, teen enemmän ja yritän tehdä parhaiten. Tällöin kauppa ei kaadu siksi, että vastuu, aikataulu tai tekijä puuttuu tai ei osata tehdä, mitä tilanne vaatii. Time kills deals eli aika tappaa kaupan kuten sanonta kuuluu. Jos asiat venyvät niin kaupat helposti kaatuvat.

Parhaat saavutettavissa olevat ehdot.

En säästä voimiani parhaan mahdollisen lopputuleman saavuttamiseksi. Taitavalla neuvottelulla voidaan saavuttaa merkittävästi paremmat ehdot kuin mikäli vain toinen osapuoli osaa neuvotella ja määritellä yrityskaupan. Esimerkiksi sanoilla locked box tai nettokäyttöpääoma ja miten niistä sovitaan voi olla suuri merkitys hintaan.

Valitset, mitä apua haluat ja mistä maksat.

Sovin tarkasti, mitä teen ja miten siitä veloitetaan. Malleja on monia,
keskustellaan mikä tilanteeseen sopii.

Palvelusi laatu.

En ole enkä halua olla suurin, vaan paras. Tähän rakentuu koko yritykseni. En tingi laadusta. Jos tuntuu siltä, että en jotain osaa tehdä laadukkaasti, en silloin myöskään tarjoa palvelua. Tällaisia tilanteita varmasti tulee vastaan, koska jotkut toimialat tai tilanteet vaativat erikoisosaamista. Suurin osa kaupoista on minulle yksinkertaisia.

Tiedät, kuka tekee.

Työn tekee alusta loppuun sama henkilö. Jos tarvitsee käyttää erityisosaajia (juridinen apu joissain erikoistilanteissa) sovimme siitä yhdessä ja erityisosaajat toimivat minun kauttani. Sinun ei tarvitse asioida monien kanssa ja muistaa mitä kenenkin kanssa tulee tehdä.

Keskityn sinuun.

Sitoudun siihen, että en ota suoraan kilpailevia toimeksiantoja. Näin voit olla varma, että keskityn sinun palvelemiseen. En myöskään ota niin monia toimeksiantoja samaan aikaan, että laatu kärsisi.

Selkeä sopimus.

Sovimme selkeästi, mitä tehdään, mihin mennessä ja mihin hintaan. En tee pitkiä ”myynnissä” sopimuksia kuukausiveloituksella vaan sovitaan tarkasti mitä ja mihin mennessä tehdään kauppasi eteen. Oli kyseessä sitten suunnattu, hiljainen myynti, ostajien hakeminen ilmoittelun kautta tai vaikkapa vastaaminen yllättäen tulleeseen ostotiedusteluun.

Hinta-laatusuhde.

Olen tarkan markan yrittäjä. Sanonta pätee myös euroihin. Keskittymällä olennaiseen ja pitämällä kulut minimissä, pyrimme parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Et maksa komeasta toimistosta kalliilla paikalla.
Focuzd Oy
Kuurinniityntie 2 A
02750 Espoo

©2022 Yrityskauppakumppani.fi
crossmenu