Muut palvelut
Voit hyödyntöää osaamistani myös yrityskauppaan liittymättömissä tilanteissa. Alla esimerkkejä palveluistani.
Talouden johtaminen = controller-toiminta.

Talouden analysointi on minulle tuttua. Voidaan etsiä kadonnutta kannattavuutta tai luoda tapa seurata ja ennustaa kannattavuutta ja kassavirtaa. Riippuen käytetyistä järjestelmistä tämä onnistuu joko niillä tai rinnalle kehitettävällä excel-laskennalla.

Ulkoinen laskenta (kirjanpito).

Olen tehnyt taloushallintoa niin Suomessa kuin Sveitsissäkin. Voin auttaa saamaan kirjanpidon ja tilinpäätöksen valmiiksi ja ajan tasalle yhdessä tilitoimistosi kanssa.

Strategiatyö; segmentoinnista myynnin prosesseihin.

Nämä ovat tuttuja urani varrelta etenkin ohjelmistoliiketoiminnan alalta. Olen kehittänyt yksinkertaisen lähestymistavan, jossa ensin käydään läpi segmentointi, positiointi, kilpailuanalyysi. Tämän jälkeen valitaan kohderyhmä(t) ja luodaan niitä vastaavat markkinointi ja myyntiprosessit, tarvittavat työkalut ja seuranta. Ja sitten keskitytään oikeaan tekemiseen.

Myynnin johtaminen ja vaativat kaupat. 

Minulla on vahva kokemus niin suurempien ohjelmistoyritysten kuin start up -yritysten B2B-myynnin tekemisestä, johtamisesta ja kehittämisestä. Työssä on tehty myyntiä yritysasiakkaille ja suurille kumppaneille. Merkittävä kauppa on usein mutkikkaampi ja haastavampi kuin yrityskauppa. 
Focuzd Oy
Kuurinniityntie 2 A
02750 Espoo

©2022 Yrityskauppakumppani.fi
crossmenu